Logo The Cloud Company

Q-Park Nederland

Hoe zorg je voor een digitale werkplek die niet alleen fungeert als een primaire, informatieve bron vanuit de organisatie maar daarnaast ook de onderlinge communicatie faciliteert en kennis deelt?

Daar kwamen wij om de hoek kijken: met het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid en de ontwikkeling van additionele wensen op maat. 

Q-Park maakt gebruik van de 'basisfuncties' van ons platform Qollap. We werken met hen ook aan additionele projecten die verder gaan dan de sociale werkomgeving. 

Onlangs faciliteerde The Cloud Company de bouw van een shop omgeving waarbij medewerkers een specifiek, persoonlijk budget konden besteden aan producten/diensten vallend onder de thema's: vitaliteit, ontwikkeling en opleiding. Denk daarbij aan coaching of deelname aan een fitnessprogramma. De gedachte is dat hiermee de duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt bevorderd. Q-Park vindt het belangrijk om te investeren in, en het actief bijdrage aan, de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daaraan bijdragen was een kolfje naar onze hand. 

We denken continue mee op strategisch en conceptueel niveau waardoor er nog meer leuke verbeteringen on the way zijn!

We will keep you posted.