Logo The Cloud Company

Innovatieve (interne) communicatie

Je organisatie kan een impuls goed gebruiken. Jij hebt jezelf als doel gesteld om alle medewerkers met de neus dezelfde kant op te laten staan. Je wilt dat iedereen op de hoogte is van alle ontwikkelingen binnen de organisatie.

Maar hoe krijg jij de werknemers van je bedrijf betrokken verbonden met elkaar, én de organisatie? Zodat er een frisse wind waait over de werkvloer, er beweging ontstaat en een vruchtbare bodem wordt gelegd voor cocreatie en duurzame samenwerking.

Verbinding leggen

Of je nu op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden om productontwikkeling te faciliteren, een “denktank” wil opzetten, of de verbinding tussen medewerkers en organisatie nieuw leven in wil blazen. The Cloud Company helpt jou het meeste en het beste uit je organisatie te halen door medewerkers te activeren en verbinden. 

Maatwerk creatieve campagnes

Door middel van projectmatige en creatieve campagnes helpt The Cloud Company je om jouw doel te bereiken. Omdat ieder project uniek is, hanteert The Cloud Company niet één “standaard” aanpak – The Cloud Company levert maatwerk. 

Samen met de klant wordt gekeken naar de specifieke doelstelling, wensen en kansen. Hieruit vloeit een strategische aanpak, waarbij een selectie van middelen wordt aanbevolen. De gekozen aanpak en middelen sluiten aan op de identiteit van je organisatie én bijbehorende doelgroepen. Enkele middelen die The Cloud Company inzet zijn: contentmarketing, storytelling, online communities, “offline” samenkomen op evenementen en bijeenkomsten, marketingcampagnes, branding en online participatie. Door het brede scala aan mogelijkheden maakt The Cloud Company altijd die combinatie waardoor je verzekerd bent van het gewenste resultaat.

Wat kun je bij The Cloud Company uit handen geven? Of je nu opzoek bent naar advies, zorgvuldige begeleiding of volledig uitvoerende ondersteuning waarbij The Cloud Company de laatste puntjes op de i zet – de rol van The Cloud Company is zo groot of zo klein als jouw organisatie zelf wil.

Vraag nu een intakegesprek aan!

Meer weten over innovatie en (interne) communicatie? The Cloud Company selecteert de volgende artikelen voor je: 

Enkele relevante casestudies