Logo The Cloud Company

Centrale Ondernemings raad Nationale Politie

Al ruim twee jaar helpt The Cloud Company de Centrale Ondernemingsraad (COR) van de Nationale Politie met haar communicatie.

Naast interviews met politiemensen, het schrijven van E-books en hulp bij sociale media organiseert The Cloud Company ook fysieke evenementen zoals het Festival voor Politievakmanschap. Leidend in al deze uitingen is het creëren van verbinding en daarmee tegelijkertijd de zichtbaarheid van de COR vergroten. Een behoorlijke klus in een organisatie met maar liefst 65.000 medewerkers. The Cloud Company is actief betrokken bij iedere stap in het proces. Zowel strategisch en adviserend, van content-creatie tot uitvoering.

Testimonial

Cristel Willems, senior Communicatie-adviseur Nationale Politie, “In een traditionele organisatie als de medezeggenschap van de Centrale Ondernemingsraad Nationale Politie was het zoeken naar vernieuwing, naar dynamisch en efficiënte communicatiemiddelen, totdat we in contact kwamen met The Cloud Company. Zij brachten ons onder andere ZEG!, een magazine voor de tablet waarin de medezeggenschap meer kleur krijgt en verbinding met de werkvloer wordt gemaakt. Zoals een collega omschreef: ‘dit is wat de politie nodig had.’”

Benieuwd wat The Cloud Company voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis intake gesprek aan!