Logo The Cloud Company

HEMA

De HEMA stond voor de uitdaging om het bedrijfsresultaat een stimulans te geven.

Om dit te bereiken is de interne campagne ‘HEMA Olympics’ in het leven geblazen. Het doel: in een periode van vijf maanden ideeën en initiatieven ophalen die leiden tot omzetgroei. Daarnaast wilde de HEMA tijdens dit proces verbinding faciliteren tussen haar 10.000 medewerkers én de organisatie. 

The Cloud Company heeft de HEMA tijdens dit project ondersteund door de activatie en online communicatie te faciliteren op het samenwerkingsplatform Qollap. In totaal deden duizenden mensen mee die vol enthousiasme met nieuwe ideeën, concepten, verbeteringen en producten kwamen. 

Testimonial

Angela Baas, Corporate communicatie, HEMA: "De actiesite en teamomgeving zijn in recordtijd opgeleverd. In nog geen twee weken. Binnen budget bovendien. Ook daadwerkelijk gebruik door medewerkers verloopt voorspoedig. Participatie was al vrij snel na lancering boven verwachting. Een concreet business-doel in de vorm van een inspirerende campagne, ondersteunt door online communicatie- & samenwerking, werkt heel goed. De resultaten zijn er naar.”

Benieuwd wat The Cloud Company voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis intake gesprek aan!