Logo The Cloud Company

Q-Park Nederland

Hoe zorg je voor een digitale - sociale - werkplek die niet alleen fungeert als een primaire, informatieve bron vanuit de organisatie maar daarnaast ook de onderlinge communicatie faciliteert en kennis deelt?

Iets wat bij uitstek een passende uitdaging was voor The Cloud Company: met de inzet van ons sociale kennisplatform Qollap en de ontwikkeling van additionele wensen op maat. In korte tijd hadden we 100% van de werknemers actief aangesloten op het sociale platform. 

We werken met hen ook aan zeer uiteenlopende  projecten die verder gaan dan de sociale werkomgeving. Onlangs faciliteerde The Cloud Company de bouw van een shop omgeving waarbij medewerkers een specifiek, persoonlijk budget konden besteden aan producten/diensten vallend onder de thema's: vitaliteit, ontwikkeling en opleiding. Denk daarbij aan coaching of deelname aan een fitnessprogramma. De gedachte is dat hiermee de duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt bevorderd. Q-Park vindt het belangrijk om te investeren in, en het actief bijdrage aan, de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. 

We denken continue mee op strategisch en conceptueel niveau waardoor er nog meer leuke verbeteringen on the way zijn!

Testimonial

Susanne Sassen, Communicatie & Marketing Adviseur bij Q-Park Nederland: 

"Van een statisch intranet naar een sociaal intranet in een organisatie die qua interne doelgroepen vrij bijzonder is. Hoe doe je dat? The Cloud Company is het antwoord! Alhoewel de norm voor het aantal ingelogde medewerkers op 80% lag tikten wij binnen 1 maand al de 100% aan. Het is een samenwerking waar je van droomt. Waar we aan 1 of soms 2 woorden genoeg hebben. Waar we elkaar steeds naar een hoger niveau weten te brengen en de lat net weer wat hoger proberen te leggen. Hierdoor kunnen wij niet alleen als bedrijf ons op het gebied van interne communicatie blijven doorontwikkelen, maar dagen we elkaar ook uit. The Cloud Company in samenwerking met Stamkracht ontwikkelt en optimaliseert altijd door en neemt jou als klant mee in hun enthousiasme en passie. Kortom, Qollap is veel meer dan alleen een basis oplossing"