Logo The Cloud Company

Meet-up

We beschikken over veel kennis. Over wat het is. Hoe het werkt. Hoe het beter kan. Wat nieuw is en wat eraan zit te komen.


Wat we daarmee doen? Juist, dat delen we. We hebben een breed netwerk aan waardevolle mensen om ons heen verzameld die over specifieke kennis beschikken, en hun visie en inzichten graag met ons willen delen. Onze kennis en ons netwerk willen wij niet onbenut laten. Dat zou zonde zijn. Daarom geven wij die kennis graag door en organiseren we verschillende, uiteenlopende sessies. Door te delen en kennis te verzamelen vergroten we onze en jullie waarde. Vind je niet?

Mensen

Sociale Sessies

Tijdens deze sociale sessies behandelen we het sociale intranet, het sociale kennisplatform en de sociale leersessies. Daar bij ligt de focus met name op het delen van kennis en expertise en de gevolgen/mogelijkheden daarvan. Hoe maak je van deze platforms een succes?!

learn

Inspirerende Sessies

We worden zelf geïnspireerd door uiteenlopende sprekers/experts die hun licht laten schijnen over de digitale transformatie. Regelmatig pakken wij zelf ook de rol van inspirator. We kiezen dan een specifiek onderwerp of een statement waar we over van gedachten kunnen wisselen. We delen zo kennis en inspireren en informeren elkaar. Elkaar betekent wijzelf ... maar jullie uiteraard ook! 

schaakpion

Strategische Sessies

Wij helpen organisaties met het bepalen van hun strategische doelen en het opzetten van de bijbehorende roadmap. Dat klinkt inderdaad een beetje vaag maar we nodigen jullie graag bij ons uit voor deze interessante en verassende sessie. 

Interesse? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande sessies? Laat in dat geval je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Direct met Wessel bellen mag natuurlijk ook: 06-22690716