Logo The Cloud Company

Hoe doen we dat?

Ons platform wordt op verschillende manieren ingezet.  

Uiteraard kunnen wij zorgen voor vrijwel alle mogelijke koppelingen met andere software (API's) en databronnen. Daarnaast wordt, in samenwerking met de klant, het platform op de juiste manier geïmplementeerd. Niet alleen technisch maar wanneer wenselijk zorgen wij ook voor de adaptatie van het platform. 

We brengen kennis, informatie en expertise binnen organisaties, met onze software Qollap, in kaart en maken ze vindbaar. Deze data wordt gekoppeld aan de profielen van medewerkers waardoor zichtbaar wordt over welke kennis en expertise ze beschikken, wat ze doen en gedaan hebben. Welke opleiding ze gaan volgen, welke ambitie of dromen ze hebben etc. 

Door onze specifieke aanpak kunnen medewerkers elkaar gemakkelijk(er) vinden en samenwerken, ook al kenden ze elkaar nog niet. 

We leveren uiteenlopende diensten bij het inzetten van Qollap. Naast het organiseren van verschillende begeleidende sessies, nemen wij ook taken uit handen die noodzakelijk zijn voor de werking van een interne sociale en digitale werkplek:

  • Projectleiding / programmamanagement 
  • Implementatieondersteuning
  • Management rapportages
  • Adaptatie projecten
  • E.d.

Voorbeeld casestudies